YUYANG-MACHINEco., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

YUYANG MACHINE Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
De leverancier van Nice, snelle snelheidsreactie, snelle hoog levertijd, - kwaliteitsproduct. Ik ben gelukkig om u te vinden!

—— Daniel

Wij zijn aan het samenwerken met 5 jaar geweest, zij goede leverancier en goede vrienden, onze eer zijn om met hen te werken.

—— Robert

YUYANG MACHINE Co., Ltd.

1 2 3 4
YUYANG MACHINE Co., Ltd. YUYANG MACHINE Co., Ltd. YUYANG MACHINE Co., Ltd. YUYANG MACHINE Co., Ltd.
cable extruder machine copper oven copper drawing machine extruder+twisting machine
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Midden-Oosten
Afrika
Merken : yuyang
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 500000-10000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 50% - 60%

YUYANG-MACHINEco., Ltd. Werd gevestigd in Dongguan-stad die aan Guangzhou-stad in het jaar van 2009 dicht is.

 

YUYANG-de MACHINE is professionele fabrikant van de machine van de kabelextruder, koper bundelende machine, draad die machine, de machine van de kopertekening verdraaien, coper oven, koper emaillerende machine, kabel die machine verdraaien, die machine onttrekken. En wij verstrekken ook delen zoals loon van rek, betalen machine, OD het testen machine, de machine van de Kabeldruk, die machine, de tribune van de metertelling rollen, rupsbanden, die machine, ijzerspoel, ABS spoel trekken.

 

Wij maken 50 extruderlijn, 70 extruderlijn, 80 extruderlijn, 90 extruderlijn, 100 extruderlijn;

120 extruderlijn, 150 extruderlijn die, cantilever 630 machinelijn, cantilever verdraaien die 800 machinelijn, cantilever verdraaien die 1000 machinelijn, cantilever verdraaien die 1250 machinelijn, boog verdraaien die 1000 machinelijn verdraaien. boog 1250 die machinelijn, 500 bundelende lijn die, 630 bundelende lijn, kader verdraaien machinelijn verdraaien, die machinelijn onttrekken…

 

Wij kunnen nieuwe de kabelfabriek van de klantenopstelling helpen, kunnen wij nieuwe productielijn voor de kabel van CAT5&6 Internet, de kabel van televisietv, huisdraad, machtskabel, brandkabel, automobieldraad verstrekken,

 

Wij hebben ingenieur die meer dan 20 jaar ervarings op kabelgebied hebben, dat onze klant de beste suggestie zal verstrekken wanneer zij de bouw nieuwe fabriek schaven. Wij zullen u vertellen welke machine het beste voor uw kabels is. En wij zullen de opleiding geven van de klant wanneer zij machines van ons kopen. Wij zullen de machine installeren, zullen hun arbeiders opleiden en zullen ons professioneel advies voor hun kabelproject geven.

 

Wij helpen reeds klant aan fabriek van de opstellings de nieuwe kabel in één of ander land zoals Algerije, Nigeria, de Soedan, India. En wij verkopen reeds machines aan Pakistan, Egypte.

 

Wij hebben goede reputatie van onze klant, en als u bouwstijl nieuwe fabriek nodig hebt of machines in uw fabriek toevoegt, dan contacteer ons, ook als u sommige problemen in uw kabelproductielijn zoals pvc uit komt hebt, is het koper met centrumafwijking, kan geen goed spanning of recht verdraaiend hoogte krijgen, of ander probleem contacteert ook ons dan.

 

Contactgegevens
YUYANG MACHINE Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Carson

Tel.: +8613670275210

Direct Stuur uw aanvraag naar ons